onsdag 19 mars 2008

DOCKA MED STOR GLÄDJE
Då blev det en till docka klar "i natt". Hon fick ett litet hjärta där jag skrev glädje, för det var just precis vad jag kände just då. Istället för att ligga och vrida och vända sig i sängen och inte kunna sova så kom den här lilla dockan till...

6 kommentarer:

Guldkorn i min vardag! sa...

Hejsan!
Den var ju för söt den dockan, så fint med hjärtat och texten glädje!
Hur gör du syr du eller?
Glada Påskkramar Ulla-Bella

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

HEJ ULLA-BELLA!
Tack så mycket. Hur jag gör? Jo, jag syr kroppen, fyller den med havre och syr sen ansiktet i ett hudfärgat tyg. Målar på ögon och mun med textilfärg. Sen tovar jag armar, ben och tofflor. Till sist stickar jag hår, lite kläder och kanske en kjol.
Kramar Susanne =O)

Smycka sa...

Du gör underbart söta dockor!
Hur mycket kostar de om man vill beställa någon gång?

Kram
Ulrica =o)

Anonym sa...

Hej och hallå Ulrica =)
Jag har två storlekar på dockorna. Jag brukar ta för den mindre 200kr och den större 250kr. Måste bara fråga dig om du fick mönstret på grytlapparna och om du förstår det?. Annars får du höra av dig till mig om det igen så gör jag ett nytt försök. Datorn gör inte riktigt som jag vill ibland!
Kramar Susanne

Anonym sa...

Åh, så söt! Såg att du var kompis med "Veras vrå"... jag blir nästan avundsjuk på att du känner henne och att hon har lärt dig göra sådana fina små dockor... fniss... Jag bara avgudar dessa små skönheter! De är sååå himla fina och blir sådana små personligheter!